ScherpAdvies mobile logobanner
ScherpAdvies archiefbanner

Archief

Hier vindt u eerder geplaatst nieuws, publicaties en andere berichten welke voor u interessant waren of zijn.


Persbericht

Leersum, 18 november 2015

Scherp Advies steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden

Naast persoonlijk contact en betrokkenheid bij de ondernemer én het realiseren van besparingen voor uw organisatie, vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiest Scherp Advies ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles van harte en hopen zo ons steentje bij te dragen aan een wereld zonder armoede.

“Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.”

R.A. van Scherpenzeel
Directeur Scherp Advies

T. van der Lee
Directeur campagnes Oxfam Novib


Business Dagen Lekstroom 2014

Ontmoet ScherpAdvies!

Leersum - 11 februari 2014 Binnenkort is het zover: woensdag 5 en donderdag 6 maart aanstaande vindt de eerste editie van Business Dagen Lekstroom 2014 plaats in De Home Boxx te Nieuwegein. En ScherpAdvies is erbij!

U komt toch ook?!
De Business Dagen Lekstroom is een B2B evenement, bedoeld voor bedrijven uit de regio Lekstroom en Utrecht. Het evenement staat in het teken van innovatie en verbinden.

Tijdens het tweedaagse evenement zullen er kennissessies worden gegeven op het gebied van kennis en innovatie. U als bezoeker kunt kosteloos deelnemen aan deze sessies: op vertoon van uw visitekaartje heeft u vrije toegang!

Wij nodigen u van harte uit een bezoek aan dit evenement te brengen en heten u van harte welkom op onze stand.

Graag tot ziens!oxfam novib banner

Wij zijn sponsor en bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib

Scherp Advies BV

Hoflaan 6
3958 EE Leersum

T: 0343 453 319

F: 0343 461 777
E: info@scherpadvies.nl

Vrijdag, 10 Juli 2020 13:54